garlic-soup-with-potatoes-and-poached-eggs

Чеснова супа по чешки

13 юни 2018

Необходими продукти:
вода – 1 л.
чесън – 7 скилидки
течна сметана – 100 мл.
сол
черен пипер
магданоз – пресен
яйца – 4 бр.

Начин на приготвяне:
Водата, настърганият чесън, сметаната, солта и черния пипер се слагат до завиране на котлона. В купичките за сервиране се чуква по едно яйце и се залива с горещият приготвен бульон. Посипва се с накълцан магданоз, а по желание – и с кротони.

снимка: bonappetit.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)