Снимка: AOL

Честито! Уилям и Кейт чакат близнаци

11 октомври 2017

Още през септември ви съобщихме, че предстои Кралското семейство да се увеличи с още един член, след като от Бъкингам обявиха, че престолонаследниците очакват третото си дете. Ето и какво пишеше в официалното комюнике, разпространено до медиите. „Техни кралски височества  херцогът и херцогинята на Кеймбридж са радостни да обявят, че херцогинята на Кеймбридж очаква тяхното трето дете“, бе пълният текст на писмото.

В последните дни обаче, новината претърпя лека актуализация, след като според изненадваща информация на News Idea, се оказва, че Кейт Мидълтън очаква не едно, а две деца, тоест: близнаци.

Снимка: AOL

Снимка: AOL

Твърдението бе потвърдено бързо и от други водещи издания във Великобритания, с което пък бяха сринати плановете на различни букмейкърски къщи на Острова, които приемаха залози дали бъдещият кралски наследник е от мъжки или женски пол.

Иначе бременността на Кейт все още протича сравнително тежко – както е известно, заради недоброто си физическо състояние, тя дори пропусна първия учебен ден на сина си Джордж. Въпреки неразположенията обаче, херцогинята очаква с нетърпение появата на бъдещите отрочета. Принц Уилям дори сподели, че освен с ремонти на детските стаи, те търсят и още една бавачка, тъй като 3-годишният Джордж и 2-годишната Шарлот и сами по себе си заемат цялото време на настоящата.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)