Честит имен ден, Марио!

15 август 2018

Днес отбелязваме Успение Богородично. Денят, в който, според светото писание, Божията майка напуска земния живот и отива при сина си. Последното желание на Дева Мария било да види Светите апостоли заедно.

марио трифонов

Не, всъщност нямам намерение да ви преразказвам Библията, просто се опитвам да обясня защо този ден се счита за един от най-специалните християнски празници, на който доброто винаги е на преден план и неслучайно той не разделя нито православни, нито католици, нито каквито и да е други християнски деноминации.

марио трифонов

Казват и, че на този ден имен ден празнуват хора, които са надарени с истинска доброта в душата и сърцето си. Мога да го потвърдя от личен опит, защото в екипа ни имаме прекрасен пример в лицето на главния ни редактор Марио Трифонов. Преди определението „Главен“ обаче, има и едно, което е още по-важно и водещо – „човек“.

Упс! Простете, г-н Клептън....

Упс! Простете, г-н Клептън….

Човек, за който думи като „честност“, „Справедливост“, „доброта“, „отношение“, „жестове“ са водещи и то във време, в което мнозина от нас сякаш са позабравили за това какво е „човечност“, вглеждайки се повече в самите себе си, отколкото в останалите. Ако го познавате както го познаваме ние в In Life, ще знаете за какво говорим.

Благодарим, Марио! Обичаме те! Честит имен ден!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)