12404329_10208732832385176_839205185_n

Честит ни рожденик Кунчо!

24 декември 2015

Кунчо, Дами и господа, ни е рожденик днес. Казват, че да си роден на Бъдни вечер е не само благословия, а и доста изискващо, но пък да си признаем честно, той определено си е онзи тип хора, с които още на втората дума (или втората ракия, в зависимост от обстоятелствата) се чувстваш така, сякаш си го познавал цял живот.

Разностранно развита личност е, умее както да направи чудна шопска салата, така и с цялото си същество да се развълнува от архитектурните чудеса на Милано (които понякога толкова го впечатляват, че зарязва всичко и хуква до столицата на Модата, без дори да си вземе билет за обратно).

Обожава да пътешества със статива си (камерата кога я вземе, кога не), не тръгва никъде без любимото парче на One Republic и ако трябва да го определим като професионалист, то той е точно тази част от екипа ни, без която колелото на In Life TV просто не би се завъртяло и на сантиметър. Преди всичко обаче си е нашия Кунчо, чиято усмивка и неповторимо чувство за хумор ни сплотява и в най-напрегнатите работни моменти.

Наздраве, Кунец и докато довечера вдигаш чашката в компанията на любимите си хора, не забравяй, че духом и ние сме там с теб! Да си ни жив и здрав , обичаме те!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)