Ники

Честит празник, Ники!

03 декември 2015

Днес в редакцията имаме празник. Всъщност празник има само един от нас, но тъй като винаги сме били едно семейство, си го почитаме и ние, така и така, дето викат хората „поводи за почерпка да си търсиш“. Та да ви представим Ники (Петров, ако държите на фамилията) – човекът, който може и да няма публичния статус на Деси, Калина, Ася, Пепа и компания, но пък който е не по-малко важен за това да се наслаждавате на стотиците ни репортажи.

mont

Тоя хубав крак е на Деси Цонева, да не се объркате. В монтажната Ники не страда от липса на красива женска репортерска компания…

Ники живее в монтажната – там яде, пие и спи (а да, да не забравим и „работи“) и въпреки безбройните часове, които прекарва пред мониторите, докато обработва материалите, е вечно засмян и готов да пусне някоя и друга шега, та да разчупи суровия кинематографски процес.

Цар е на монтажа, цар е на вицовете, цар е на екстремните спортове (той ще си разбере), цар е на яхтите, риболова и прочие, въобще – царската осанка не подлежи под съмнение (моля да пренебрегнете водещата снимка).

nikson

Но най-вече е цар в едно – да ни напомни, че един колектив е най-силен тогава, когато работата се съчетае с приятелството и усещането за едно цяло. Затова си го и обичаме толкова! Честит рожден ден, Ники! И ако ни позволите малко вътрешнозаводски хумор -“Недей Рива“. Поздравът е отдолу…

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)