Честит рожден ден, Александра Милтенова!

29 май 2017

С една година по-мъдра и вече една година заедно с екипа на In Life TV – това е нашата днешна рожденичка Александра Милтенова! Тя е най-красивата омъжена жена за 2013, но за нас си е нашата Алекс! Мисис България 2013 е красива, щура, луда и абсолютно неповторима – казваме го от личен опит и честно казано, не искаме грам, ама грам да се променя.

Алексчето, Лекси, Алексис … (не, не грешите, все пак е зодия Близнаци, така че често сменя визиите и настроенията, упс…) успя да спечели сърцата ни от самото начало, когато я видяхме и когато знаехме най-вече за титлата за красота, висшето образование в областта на туризма и че… в гардероба си има рокля, с която и Моника Белучи е била на червения килим (да не забравяме, че още преди да стане част от екипа ни, Пепа Попова й гостува в традиционния си „куфар“).

aleksis2

Онова, за което Алекс говори с най-много любов, е нейната дъщеря Анджи, която вероятно също като звездната си майка, ще научи да черпи с пълни шепи от живота. Е, нас ни научи хем да сме по-добри, хем и да се забавляваме с това… Обичаме те, Алексче…. Happy, Happy, Happy Day…

10447089_496754660426788_3684558343858089687_n

Алекс и Анджи

Καλημέρα όλη μέρα με πολύ ή λίγο αέρα
και όλα καλά θα πάνε αν τα σύννεφα φυσάνε
Καλημέρα με λιακάδα απ’ την όμορφη Ελλάδα
Και με χιόνια και με κρύα πάντα αισιοδοξία
Η καλύτερη παρέα „καλημέρα“ θα σου λέει…

С обич!
от колегите

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)