Честит рожден ден, Алекс!

29 май 2018

С една година по-мъдра, но май пак си е толкова щура и неповторима – днес нашата красива и чаровна Александра Милтенова навършва… Е, те годините на нежния пол така или иначе не се казват, но пък при нея така или иначе не й личат, та можете само да гадаете.

Алексчето, Лекси, Алексис … (не, не грешите, все пак е зодия Близнаци, така че често сменя визиите и настроенията, упс…) успя да спечели сърцата ни от самото начало, когато я видяхме и когато знаехме най-вече за титлата за красота – „Мисис България 2013″, висшето образование в областта на туризма и че… в гардероба си има рокля, с която и Моника Белучи е била на червения килим (тя пък да не види нещо тая Моника..).

aleksis2

Какъв микрофон бе, какви брошки, айде на сиртакито!!!

Към днешна дата Алекс вече може да се похвали, че е успяла да вкара в знаменитата си „Кухня в рая“ стотици звезди, които щат, не щат, подгонени я от чара й, я от прословутия пернишки характер, хващат черпака и почват да готвят. Отделно, не пропуска да раздруса гостите на всяко светско събитие в София.

Още не можем да изгоним Дядо Коледа от офиса, не ще да тръгва за ледниците без нашата Лекси...

Още не можем да изгоним Дядо Коледа от офиса, не ще да тръгва за ледниците без нашата Лекси…

Онова, за което говори с най-много любов обаче, е нейната дъщеря Анджи, която вероятно също като звездната си майка, ще научи да обича изцяло живота. Е, нас ни научи хем да сме по-добри, хем и да се забавляваме с това… Бъди здрава, усмихната, граби с пълни шепи от живота и част от екипа ни още дълги години. Обичаме те, Алексче, Лекси, Алексис (избери си някое, че се умориме да ги поватаряме)…. Happy, Happy, Happy Birthday…

10447089_496754660426788_3684558343858089687_n

Алекс и Анджи

Καλημέρα όλη μέρα με πολύ ή λίγο αέρα
και όλα καλά θα πάνε αν τα σύννεφα φυσάνε
Καλημέρα με λιακάδα απ’ την όμορφη Ελλάδα
Και με χιόνια και με κρύα πάντα αισιοδοξία
Η καλύτερη παρέα „καλημέρα“ θα σου λέει…

С обич!
IN LIFE <3

П.П: Саше, не се сърди! Ние и теб си те обичаме, със или без честитка (Вътрешнозаводски хумор)

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)