Честит рожден ден, Георги Манев!

19 януари 2018

Знаковият политик Георги Манев отпразнува своя петдесетгодишен юбилей в ресторанта на Интерхотел „България“ в Бургас на 14. 01. 2018 година. Над 250 приятели, представители на политическия и бизнес елит, спорта  дойдоха на тържеството да уважат рожденика.

IMG_0838

Празникът беше посветен на благотворителна кауза, а именно издигане на паметник в центъра на София на хан Тервел – спасителят на Европа и заснемането на филм за него. Всеки дошъл остави своята лепта за мисията на един от най-популярните политици не само в града, но и в България.

IMG_0814

Тържествената част започна с атрактивен спектакъл на НФА „Българе“. Гостите имаха възможност да се насладят и на прекрасните картини на Георги Манев, които бяха експонирани пред входа на ресторанта. Сред близките гости на Георги Манев бяха кметът на Бургас Димитър Николов, областният управител Вълчо Чолаков, почти цялата група на Обединени патриоти, зам. министърът на енергетиката Жечо Станков, зам. министърът на здравеопазването Светлана Йорданова, зам. министърът на земеделието Атанас Добрев, футболистът Радостин Кишишев, певецът Искрен Пецов и много други.

IMG_0750

Всички приятели и гости на празника се бяха събрали не само да уважат юбиляра Георги Манев, който е национален лидер на партията на Средноевропейската класа, но и да подкрепят поредната благотворителна кауза на която той се посвещава.

Bижте още снимки ТУК!

репортер : Ася Георгиева
оператор : Иван Цвятков
фотограф : Михаела Борисова
постпродукция : Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)