Честит Рожден Ден, Пепа Попова!

03 юли 2015

Днес прекрасната ни модна и лайфстайл редакторка Пепа Попова-Кънева празнува рожден ден.
Тя е родена на днешния ден през 1975 година в София, но живее и учи в Ямбол, където завършва и средното си образование в Английската гимназия. В последствие допълва на най-високо ниво образователния си профил, завършвайки „Международни икономически отношения“.

10385487_629641117138141_5709162623682181889_n

С това свое образование определя и професионалния си профил, като последователно е мениджър продажби в различни компании, главен мениджър продажби на недвижими имоти в Инвестиционно-строителна група Аспекти, а по настоящем управлява собствената си компания COFFE BASE – лидер на пазара в доставките на кафе и продукти за вендинг автомати. Пепа Попова има дългогодишен опит в областта на маркетинга,  мениджмънта и продуктовата реализация. 

Всеки ден тя е заобиколена от любовта на тримата мъже в живота й, на които с удоволствие и всеотдайност се отдава – съпругът Христо и двамата синове – Александър и Христо.

IMG_8555

За нея модата е начин на изразяване, поведение или, по- скоро, бронята, която ни предпазва от сивотата на всекидневието. Ето защо във всеки удобен момент се оптива да оцвети ежедневието си, в буквален и преносен аспект, с многообразието от цветове, форми, стилове и красота, които само изкуството и модата могат да дадат. Ето с това верую тя е моден редактор на In LIFE и красивото модерно лице на медията ни. Всеотдайната й работа и стилно отношение към нея я превръща във всеобща любимка на колеги и партньорите, с които се среща в ежедневието.

IMGP0658С микрофона на In LIFE в ръце, редица звезди на родната и световна сцена не устояват на чара й - Стивън Дорф, Анна Нетребко, Жан-Пол Готие, Патрис дьо Плас и много други.

Честит Рожден Ден, прекрасна Пепа и все така ни заразявай с огромната положителна енергия и позитивизъм, които притежаваш!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)