DPP_21084

Честит рожден ден, HELLO! България!

05 декември 2014

HELLO! България навърши четири години. С много настроение и оптимизъм екипът на списанието отбеляза излизането на 100-ия брой и посрещна целия медиен и светски елит на традиционното си парти по случай рождения си ден в Sofia Live Club!

DPP_21069

Издателят на HELLO! България – арх. Любомир Станиславов сподели радостта си от успеха на списанието и съвсем като пред приятели разкри и трудностите, които екипът е срещал по пътя си. Той разказа, че българското издание се появява в период на сериозна стагнация в родната преса и определи, че именно отличните резултати в продажбите в тази сложна пазарна ситуация, са една от най-големите гордости на екипа.

DPP_21074
Главният редактор г-н Станислав Дочев, от своя страна, призна, че е щастливо влюбен…. в работата си и благодари на всички присъстващи за доверието и споделеното пристрастие към списанието.

DPP_21097

Специален поздрав към екипа на списание HELLO!България отправи младата и талантлива певица Прея.

Партито уважиха много колеги журналисти, артисти и приятели, сред които: проф. Любомир Стойков, дизайнерката София Борисова, писателката Людмила Филипова, красавиците Ирен Онтева, Наталия Гуркова, Гери Дончева, Елена Караколева, актрисите Йоана Буковска, Елен Колева, Калин Сърменов, Силвия и Теди Кацарови, Ивана Скендерова, Бони, Джина Стоева,музикантите от групите Д2 и ТЕ, бизнес дамите Ружа Игнатова,  Анелия Петкова, Мирела Ненчова, Ивана Скендерова, Мартин Захариев, Ники Кънчев и много, много други.

DPP_20864

DPP_20980

И така, с пожелание за безотказен оптимизъм, екипът на списанието духна поредната свещичка върху огромната торта с логото на списанието.

DPP_21272

In Life пожелава професионални успехи на екипа на HELLO! България и дълги в полет!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)