DPP_3942

Честит 3-ти рожден ден, списание Love Style!

18 февруари 2015

Това, че е вторник вечер, изобщо не означава, че е време да си стоим вкъщи. Не за друго, а защото клуб Библиотека отвори врати за партито по случай рождения ден на списание Love Style. То навърши 3 години и определено компенсира за миналата година, когато празникът не беше отбелязан.

DPP_3852

Главният редактор Антон Стефанов лично посрещаше всички звездни гости, сред които се откроиха Николета Лозанова, Андреа, Евгени Минчев, Теди Кацарова, Людмила Филипова, Катя Близнакова, Юлиана Дончева, Ива Екимова, Денди и Емануела.

DPP_3782

Екипът ни забеляза и бизнес дамата Мая Косева и нейния съпруг – Енчо Косев, както и Виктория Кесаровска и Катя и Йордан Куванджиеви. Мирела Ненчова също си направи снимка с главния редактор на Love Style на стената на славата.

DPP_3804

На партито видяхме и дизайнерката София Борисова, с чиято приказна нова колекция Lace Magic 2015 ви запознахме наскоро в In Life. Сред гостите беше и Анелия Петкова, собственик на Bridal Fashion, които миналата седмица ни поканиха на едно нестандартно модно ревю във фитнес.

DPP_3888

Нашите приятели от списанието раздадоха традиционните си годишни награди в 7-те категории: Майка на годината, Бебе на годината, Двойка на годината, Семейство на годината, Изповед на годината, Скандал на годината и Цялостен принос.

DPP_3926

В отговор на тайните надежди на гостите, към края на вечерта им беше поднесена и страхотна торта. Честит рожден ден, приятели!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)