Честит 4-ти рожден ден “Mixtape 5″

05 февруари 2015

4 години “Mixtape 5”! След като от сутрешното ни кафе получихме късметче “Време ви е за купон”, решихме да се отправим към подлеза на НДК за едно специално парти. Екипът ни присъства на един рожден ден с много балони, който ще помним поне до по-по-следващия такъв.

DPP_25872

Изпълненията на сцената откриха група Jeremy?, следвани от Kotarashky and The Rain Dogs, Bobo and The Gang и други любимци на симпатягите от клуба. Упяхме да си поговорим и двама от управителителите – Дани и Кирил, които ни изнудиха да пием по един шот с тях, в замяна на дълбоко пазени тайни като бъдещите им творчески планове. Разказаха ни как “Mixtape 5” е променил нощният живот на София с появата си преди точно 4 години.ПР-ът на клуба – Мила, също беше достатъчно авантюристично настроена за да застане пред камерата ни и да сподели своята гледна точка и съвети по темата за отглеждането на 4-годишно дете под формата на клуб. А ако съдим по ентусиазираните посетители на заведението, столичният парти живот несъмнено се е нуждаел и продължава да има потребност от подобно местенце.

DPP_25940

Кои са най-емблематичните събития в историята на “Mixtape 5”, колко точно са притеснителни барманите, когато работят пред камера и какво пожелаха посетителите на клуба за рождения му ден? Това са само част от въпростите, на които ще получите отговор директно от замесените в състоялото се снощи парти. За да добиете цялостна представа за неповторимата атмофера и броят подскачащи и усмихнати хора на квадратен метър в залата – гледайте репортажа ни!

DPP_25951

 

DPP_25967

 

автор: Марта Каменова
оператор: Кунчо Поляшки

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)