12

Четирима господа пеят джаз

03 май 2018

На 3 май Орлин Павлов, Свилен Ноев, Стефан Вълдобрев и Павел Терзийски ще представят Общ Джаз проект.

За първи път на клубна сцена ще имаме възможността да чуем на живо джаз проекта „Четирима господа пеят джаз“. Невероятна колаборация от музиканти, които дръзко се впускат в света на джаза и умело ще ни омагьосат с едни от най-известните джаз стандарти! 

Концертът „Четирима господа пеят джаз“ ще събере заедно едни от най-добрите български певци – Орлин Павлов, Свилен Ноев, Стефан Вълдобрев и Павел Терзийски. Всеки един от тях познаваме добре от сцената и различните музикални жанрове, в които се изявяват – поп, рок и джаз. Обичани от публиката и изключителни професионалисти, четиримата вокалисти приемат поканата на Пловдив Джаз Фест да участват в този специален проект, който ги поставя в друг музикален контекст. След нечувания успех на фестивала, днес вече може да ги чуем и на сцената в Sofia Live Club. 

Всички песни в програмата са аранжирани специално от Мирослав Турийски, а с четиримата певци на сцената ще бъде Октет Пловдив – Димитър Льолев (алт саксофон), Венелин Георгиев (тенор саксофон), Мартин Ташев (тромпет), Владислав Мичев (тромбон), Николай Карагеоргиев (китара), Мирослав Турийски (пиано), Александър Леков (бас) и Кристиан Желев (барабани).

В последните години все повече световноизвестни поп и рок артисти посягат смело към джаза и впечатляват с изпълнения на едни от най-прочутите стандарти. Резултатът често е вълнуващ и интересен, а такъв пример са Тони Бенет с Лейди Гага, и Хърби Хенкок с Пинк и Сийл.

Източник: Фейсбук

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)