Чиста проба Ели Сааб

10 юли 2014

Чиста проба висша мода представи Ели Сааб преди ден в Париж. Дори трийсет минутното забавяне на шоуто по никакъв начин не развали настроението на гостите, които бяха заели своите места от сутринта. Ревютата на Ели Сааб традиционно се превръщат в едно от най-забележителните събития в която и да е Седмица на модата. Представянето на колекциите му haute couture винаги привлечат вниманието на много гости и модни таблоиди, защото къде другаде можеш да видиш толкова много луксозни и безумно скъпи тоалети на едно място.

Elie Saab, Couture, Fall Winter, 2014, Fashion Show in Paris

Ливанският моден дизайнер, който се смята за майстор на вечерната рокля не изневери на стила си. Сааб не търси нищо шокиращо или прекомерно, не оригиналничи, а залага на традиционните си много женствени кройки и модели.

Elie Saab, Couture, Fall Winter, 2014, Fashion Show in Paris

Атмосферата в залата изпълни всички с очарование, нежност и красота. Тъмно лилавото осветление създаде готик атмосфера. Големите полилеи добавиха усещането за лукс и разкош. С появата на първите модели на модния подиум всички присъстващи в залата просто затаиха дъх и безропотно се оставиха Ели Сааб да ги отведе в страната на луксa.

Elie Saab, Couture, Fall Winter, 2014, Fashion Show in Paris

Дизайнерът изуми всички с богатата си колекция, в която всички рокли бяха уникални, различни, прекрасни… Камъни и мъниста, зашити върху плат, придаваха на вечерните тоалети безпрецедентен блясък и сияние. Почти пълната липса на аксесоари не оказа влияние върху цялостния имидж на моделите. А там, където все пак имаше малки чантички или гривни, те бяха тон в тон с дрехата. Традиционните ръчно изработени дантели и бродерии, луксозни кожени яки и наметки, ръчно пришити перли, кристали и скъпоценни камъни обгръщаха крсивите манекени. А малките тънки колани на талията подчертаваха още повече женствеността и грацията им.

Elie+Saab+Runway+Paris+Fashion+Week+Haute+PkDQc3TZPbkl

Роклите на Ели Сааб отново бяха магически.

 снимки: Ellie Saab

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)