„Човекът във високия замък” с трети сезон от 5 октомври (трейлър)

25 юли 2018

Как щеше да изглежда светът, ако беше завладян от нацистите след приключването на Втората световна война? Тази история разглежда сериала „Човекът във високия замък” („The Man in the High Castle”), базиран на едноименната книга на американския писател Филип К. Дик.  На изминалият Comic-Con в Сан Диего се появи пълният трейлър на новия трети сезон, чиято премиера е на 5 октомври.

„Човекът във високия замък”

Снимка: IMDb

Заснемането на този сезон на сериала „Човекът във високия замък” се забави и той се появява около 2 години по-късно. Вероятно причината е, че в основата си първите два се развиваха по книгата на Филип К. Дик, макар и със сериозна адаптация, докато предстоящият трети сезон излиза извън нея. В него нацистите се опитват да се появят и в други светове. Какво предстои да направи в тази връзка главната героиня Джулиана, предстои да видим.

Изглежда създателите на сериала от Amazon вярват в успеха му, тъй като е поръчан и четвърти сезон. Това не е случайно, тъй като първите два сезона са много увлекателни, събитията непредвидими, а актьорската игра добра. Дори награденият с награда „Хюго” роман през 1963 г. може  да ви се стори скучен в сравнение с адаптацията му. Книгата е издадена от „Бард” през 1993 г.

текст: Силвия Аризанова

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)