Краси Аврамов Човекът Глас

„Човекът Глас“ снима филм за себе си, ще го играе Джош Хартнет

10 юни 2019

Родният поп изпълнител с противоречива слава Красимир Аврамов ще заснеме холивудска продукция по собствения си биографичен роман „Между два свята“. Лентата ще бъде екранизирана в Америка, а основен нейн продуцент ще е Джъстин Ким, който ще вложи няколко милиона от собствения си джоб в реализацията й.

Джош Хартнет и Чарлийз Терон обясняват колко още милиона трябват за снимките на филма.

Джош Хартнет и Чарлийз Терон обясняват колко още милиона трябват за снимките на филма.

Пред Dir.Bg „Човекът Глас“, както е наричан, разкри че в момента се търсят и други спонсори, тъй като иска адаптацията да не бъде заклеймена като „нискобюджетна“, а в каста да участват и популярни имена от света на киното. В момента Ким бил в процес на преговори с няколко утвърдени имена като сценаристи и режисьори, оценени високо от Филмовата академия зад Океана.

Между два свята - Краси Аврамов

За самия себе си, Краси е изпратил покана до Джош Хартнет, а в каста се надява да включи и любимата си актриса Чарлийз Терон. Аврамов е категоричен, че не желае самият той да изиграе себе си, тъй като не притежава „нужната доза нарцисизъм“. Засега филмът е все още в етап „замисъл“, но се надява до 1-2 години да се стигне и до начало на снимките.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)