hola

Шакира: Майчинството е най-трудното нещо

20 август 2017

Поп дивата призна, че едва се е научила да се справя с наследниците си. „Смятам, че всички жени са в ситуацията, в която съм и аз. Преди бях центъра на моя свят, а сега съм просто спътник на децата ми“, казва Шакира, като споделя, че й трябват не 24 часа, а цели 32, за да може да свърши всичките си задължения.

„Майчинството е изключително трудно, а аз не вярвах в това. Никога не съм мислила, че наистина ще е толкова трудно и ще отнема толкова енергия. Постоянно мисля за семейството си и съм загрижена по цял ден. Това ме изтощава физически, емоционално и интелектуално“, споделя още 40-годишната певица, която заедно с Жерар Пике възпитава момченцата Милан и Саша.

Освен това, в интервюто си за списание Hola! Шакира открито признава, за плановете си да се откаже от музикалната си кариера, тъй като записите на нов албум й се струват твърде тежки, пишат от модния сайт View Sofia.

„Въпреки това намерих стимул, защото семейството ми ме подкрепи. Сега, повече от всякога, искам да пея и да ходя на турнета“, казва латино изпълнителката.

Музикалната звезда говори и за партньора си Жерар Пике и как двамата успяват да балансират изключително успешните си кариери:

„Правим най-доброто, което можем. Имаме много любов, а това трябва да е основата на всяко семейство. Той и синовете ни са най-важното нещо за мен.“

снимка: Hola!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)