thr_wie_sharon_stone

Шарън Стоун разкри рецептата си за перфектна фигура

12 март 2018

Актрисата Шарън Стоун сподели тайната, на която дължи перфектно изваяното си тяло дори и на 60 години. В интервю за „Ню Йорк Таймс“ красавицата разкри, че красивите й форми се дължат предимно на редовното й движение и особено – тренировките й по пилатес.

„Тренирам често пилатес, имам си и машина у дома. Понякога ходя и до фитнеса, където си правя кръгова тренировка в зависимост от настроението ми. А понякога просто си пускам музика и танцувам, докато не припадна. Определено обаче не съм човек, който ще тича на пътеката, зяпайки към някоя стена“, каза актрисата от „Първичен инстинкт“, пише БГНЕС.

Тонизираното тяло на Стоун е резултат и от режима й на хранене. Пред изданието тя споделя, че не се ограничава с нищо, но все пак избягва консумацията на преработени храни, кофеин и алкохол, както и глутен, тъй като страда от цьолиакия.*

THR_Sharon_Stone_Embed

„Не ям никаква преработена храна и не пия кофеинови напитки. Рядко пия и алкохол или газирано. Но пък затова ям месо и черен шоколад. Когато ми харесва, добавям захар в чая си. Ям като обикновен човек – когато съм гладна“, заяви тя.

Все пак актрисата настоява, че това, което я прави толкова зашеметяваща на екран, не е изящната й фигура, а „красотата вътре в нея“.

„За мен истината е в истинската вътрешна красота. Необходимо е да следваш определена философия или начин на живот, или вяра, които да ти помагат да намираш баланса в себе си. За мен това е будизма – това е нещо, което те връща отново в центъра. Това е и ключът към вечната младост и красота – вътрешното усещане за форма и елегантност“, допълни тя.

Вижте още: Седем мисли от Шaрън Стоун за седмицата

*Цьолиакия е заболяване на храносмилателната система, при което основното увреждане е локализирано в тънките черва. Болните имат непоносимост към белтък известен като глутен, който се съдържа в пшеницата, ръжта, ечемика и вероятно в овеса.

снимки: hollywoodreporter.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)