10526687_769172356467515_1257152196_n

Шеф от Армани, Миро и Ивана на юбилей

08 юли 2014

Изпълнителен директор от централата на Джорджо Армани в Европа ще пристигне за 60-я рожден ден на модния император Магдален Димитров. В неговата резиденция в парка Кайлъка в Плевен ще акостират още 250 специално подбрани гости, измежду неговите международни партньори и приятели. Най-голямата звезда на днешното проколение Миро, ще бъде специален гост на юбилея на бизнесмена Магдален Димитров, притежател на марката Десизо Монни.

DPP_9954

 

Освен Миро, към звездната сцена ще се присъедини и Ивана, обявена за мега звезда на поп фолка. Дрес кодът, наложен от рожденикът е златно и бяло, като по този начин ще са украсени масите и обслужващия персонал. Очаква се Елвира Георгиева- близка приятелка на Димитров, също да се включи в програмата и да изпълни някой от незабравимите си хитове.

За своята 60 годишнина Магдален Димитров е поканил свои партньори от модните централи на най-големите световни компании. Той работи успешно с Келвин Клайн, Лагерфелд, Валентино , Бос и други, като техни представители винаги са уважавали събитията му давани по служебни или лични поводи.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)