Шиниъд О’Конър призна: Пред самоубийство съм! (видео)

09 август 2017

Ирландската певица Шиниъд О’Конър, която освен с музикалния си талант е известна с многото проблеми в личния си живот, публикува видео в профила ви в социалната мрежа Facebook, в което признава, че е притисната от мисли за самоубийство и живее в мотел в краен квартал на американския град Ню Джърси.

Останала съм сама и в моя живот няма абсолютно никой, освен моя лекар, психиатър. Той е най-добрият човек на земята, казва ми, че съм неговият герой и това е като че ли единственото нещо, което ме държи жива в този момент…. и това е много покъртително„, заявява, плачейки изпълнителката на световноизвестния хит “Nothing Compares 2 U’’.

Снимка: NY Daily News

Снимка: NY Daily News

Сега живея в мотел в Хакенсак, края на Ню Джърси“, казва още Шиниъд О’Конър – “Искам всеки да знае какво представлява това състояние, в което се намирам, затова правя това видео“.

“Психичното заболяване е подобно на кошмара свързан с наркотиците, при него няма никакво значение кой си и какво си постигнал, връхлита те изневиделица и оставя клеймо върху теб“. “И внезапно всички хора, за които се предполага, че би трябвало да те обичат и да се грижат за теб, всъщност започват да се отнасят зле и да не им пука“/Блиц.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)