Шкумбата и Нема Кво

Шкумбата и „Нема Кво“ тръгват на общо Национално турне

17 октомври 2019

Събрали се всички стендъп комедианти, за да решат как да излязат от творческа криза и да накарат хората отново да ги харесват. Попитали най-добрия от тях, този, от когото са се учили, този, който разсмива мало и голямо вече години наред:
- Учителю Шкумба, какво да направим, за да накараме хората да се смеят.
- Ами, момчета…как да ви кажа?!… Нема к‘во!

Това е положението! „Нема к‘во“ и Шкумбата предприемат национално турне, за да върнат доброто старо чувство за хумор на сцената, смеха в залата, вкуса към качествения стендъп и истински забавните мъже. Младите лъвчета на модерната стендъп комедия „Нема к‘во“ и ветеранът в бранша – Шкумбата, предприемат вълнуващ тур в осем български града, на осем български сцени, сред хиляди хора в публиката.

Димитър Туджаров - Шкумбата

Очакват се възторжени към нестихващи аплодисменти на: 22 октомври – Плевен; 30 октомври – Петрич; 7 ноември – Враца; 10 ноември – Пловдив; 14 ноември – Бургас; 28 ноември – Габрово; 29 ноември – Варна. И голямото събитие в София. Не е за вярване, но това шоу наистина няма да промени живота ви! Достъпът на лица, колкото и красиви да са, под 16 години е ограничен!

„Нема к‘во“ са култово стендъп трио, в което всички са равни, но някои са по-високи. Сформират се спонтанно преди шест години и оттогава са нестандартната, но приятна част от българската комеди сцена.

Георги Николов-Жорони: Ще го познаете по гордата наполеонова осанка и палавата дързост в очите. Пред чара му не устоява дори талантливата руска певица Виктория Куприна, която официално е негова съпруга, а неофициално „рускинята“, на която Жорони посвещава задоволено количество от сценичните си анекдоти. Георги е дипломиран актьор и след участието му в мегапродукцията с Хавиер Бардем и Пенелопе Крус „Да обичаш Пабло“ се превръща в световна интернет сензация. Справка в Google: „български актьор интернет сензация“ .

Шкумбата и Нема Кво

Калин Кирилов-КК може да свири на пиано, но не го прави, защото е установил, че жените връзват повече, ако им свириш на пияно. Пристрастен към личния си автомобил с пернишка регистрация, Калин всеки ден го паркира пред сградата на Радио FM+ , за да води следобедното предаване, наречено в негова чест „Шоуто на Калин Кирилов“. Предаването има много висок рейтинг, също като него. Рядко симпатичен и непреднамерено обаятелен, от пръв поглед ще забележите Калин в триото, а ако хвърлите втори – ще разпознаете Мързела от сериала „Играчи“ (БТВ) или един от финалистите в първото актьорско риалити Sex Machine… пардон – Star Machine (TV7).

Иван Петров-Венсан – Магичният му чар е буквален! Венсан е едно от най-популярните лица в българското илюзионно изкуство и като такова може да извади роза откъдето и да е, да пусне гълъб, дръпне зайче, скрие карта, чете мисли, съблече девойка и поеме всички рискове от това. Способностите му са оценени както от българската публика (Венсан е финалист в „България търси талант“ (БТВ) и един от „виновниците“ магична среща „Златна котка“ да се превърне в най-авторитетния форум за илюзия в Източна Европа) така и от международната по време на Amsterdam Magic Show.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)