The Greater Los Angeles Zoo Association Hosts "Meet Me In Australia" To Benefit Australia Wildfire Relief Efforts - Arrivals

Шон Пен тайно се ожени за младата си възлюбена Лейла Джордж

02 август 2020

59-годишният Шон Пен се ожени за 28-годишната си любима Лейла Джордж след четири години романс. Сватбената церемония на звездата от филмите „Игра“ и „Мистериозната река“ и на амбициозната актриса се проведе тайно, а съпругата на филмовия продуцент Майк Медавой, Ирена, сподели новината за брака им. Тя публикува няколко снимки в своя инстаграм – в една от тях младоженците демонстрират брачните си пръстени.
Шон Пенн и Лейла Джордж
„Щастливи сме, че Лейла и Шон се ожениха! Обичаме ви! Благодаря ви, че се отнасяте към Майк като към член на семейството. Ние сме на седмото небе от щастие, че сте се намерили един друг и истинската любов, която променя света към по-добро. Бог да благослови семейството ви!

- Ирена Ферис поздрави звездната двойка за сватбата.

Самите младоженци все още не са коментирали новия си статус. Между другото, Шон и Лейла се държаха доста потайно през целия роман и на практика не разговаряха за връзката си в интервюта. Едва наскоро в едно от телевизионните предавания Пен нарече Лейла „момичето на моя живот“.
Шон Пенн и Лейла Джордж
Припомняме, че първите слухове за романса на Шон Пен и Лейла Джордж се появиха през есента на 2016 г., а малко по-късно влюбените потвърдиха. За Лейла този брак е първият, а за Шон Пен – третият. От 1985 до 1989 г. актьорът е женен за Мадона, с която и до ден днешен остават приятели. Втората съпруга на Пен беше актрисата Робин Райт, с която се ожениха през 1996 година. Преди сватбата, двойката има дъщеря Дилън и син Хопър. Връзката на съпрузите не може да бъде наречена идеална: те многократно се разделяха и отново се сближаваха, а през 2007 г. обявиха намерението си да се разведат. Двойката най-накрая се раздели едва през 2009 г. – тогава Робин подаде молба за развод и заяви, че тя и Шон вече нямат планове за сближаване. Официално бракоразводното им производство е финализирано година по-късно.

Преди да се срещне с Лейла, Шон Пен имаше връзка  с Чарлийз Терон.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)