Ангелите на Victoria's Secret

Шоуто на ангелите на Victoria’s Secret вече е в историята

04 август 2019

Едно легендарно събитие остава в историята! Преди дни топмоделът Шанина Шейк призна, че емблематичното шоу на ангелите на Victoria’s Secret няма да се състои през 2019 година, като с това дефакто потвърди неприятните слухове, гравитиращи в пространството още от месеци. Причината е твърде ниският рейтинг, който не устройва нито една телевизия.

„Все още свиквам с мисълта, че няма да го има, защото по това време обикновено тренирам като ангел“, разкри тя пред The Daily Telegraph. Досега шоуто се излъчваше по ABC, но последното издание се превърна в абсолютно фиаско, след като бе проследено от едва 3,3 милиона зрители.

Ангелите на Victoria's Secret
И ако подобна цифра не била проблем като еднократен вариант, то по-предишното издание също не впечатли особено – 5 милиона. Това убеди „домакините“, че разходката на ангелите по модния подиум явно категорично се е изчерпала, а създателите му дадоха знак, че започват да обмислят алтернативни варианти.

„Модата е бизнес на промяна. Трябва да еволюираме и да се променяме, за да растем. В тази връзка, решихме да преосмислим традиционното си шоу на Victoria’s Secret. От 2019 г. натам ще се фокусираме върху създаването на динамично съдържание и друг тип събитие, което ще достига до нашите потребители на платформи по начин, по който ще надскочим границите на глобалната дигитална епоха“, се посочва в комюнике от изпълнителния директор на L Brands (собственик на Victoria’s Secret) до екипа на компанията.

Ангелите на Victoria's Secret
При всички положения от края на шоуто ще има много недоволни, не само сред женската, но и сред мъжката половина от ценителите…

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)