Шоу за милиони от Just Cavalli

19 септември 2014

Идеално лъскав подиум, големи екрани, елегантна музика, прекрасна атмосферата  - всичко това бе фон на представянето на колекция пролет- лято 2015 на Just Cavalli. Този сезон Роберто Кавали е поработил добре – той представи невероятно голям брой тоалети в едно шоу, и най-важното е, че всички те бяха различни. Дизайнерът също бе променил стилът на моделите – вместо момичета с пригладена назад коса и опушен грим, видяхме коси – сресани на една страна, а на очите само черна очна линия.

35

Свобода и любов, хипи културата, летните фестивали и партита, където едно момиче може да бъде свободно да смесва различни стилове: от „глемър”, през градски към „джипси”, от по- изискан до casual… Всичко е позволено! Това е жената Just Cavalli за сезон пролет-  лято 2015.

30
22

Тъканите в колекцията Just Cavalli са скъпи и ефирни, така че ефектът на въздушност е гарантиран. Къси поли с волани в няколко слоя, прозрачни блузи и дълги рокли с лилав оттенък и голи рамене, са идеалните предложения за пролет – лято 2015. В допълнение, в новата колекция на Cavalli видяхме още два важни елемента: първият – златни обувки, а вторият – клоширани панталони.Изглежда, че дизайнерът изпитва носталгията по последните десетилетия.

1

17

19

Критиците вече оцениха ревюто на Just Cavalli като едно от най-добрите представяния до този момент в рамките на Седмицата на модата в Милано.

Снимки: Just Cavalli

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)