Виолета Здравкова

Ще познаете ли днес някогашната „Мис България 1999″ Виолета Здравкова?!

25 февруари 2019

Някогашната носителка на приза за най-красива жена в България Виолета Здравкова днес трудно може да бъде разпозната в публичните среди. Екс красавицата, която се прочу като първата миска у нас, теглила кредит, за да си сложи силикон, днес буквално с нищо не напомня на себе си. Тя видимо се е състарила след смъртта на бившия й възлюбен Трайчо Трендафилов (по-известен като Трайчо Манекена), а също така е закъсала и финансово.

Преди да почине, бизнесменът изцяло бе поел грижите за Вили и издръжката на дъщеря си, като благодарение на щедростта му Здравкова се сдоби с апартамент и дори управлваше собствен фризьорски салон. След кончината му, тя се преквалифицира в маникюристка, за да се издържа.

Виолета Здравкова

За кратко блондинката бе омъжена и за Румен Лазаров, но той поиска развод след участието й в реалити формата VIP Brother през 2006 година, а след него категорично и не желае да чува за нея. По време на шоуто пък, се наложи дори и да се намесва Агенцията за закрила на детето, след като 3-годишната й по това време дъщеря Даная падна в басейна и едва не се удави, докато майка й пиеше и водеше светски разговори в кухнята, пише „Уикенд“.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)