Владо Карамазов

Ще познаете ли коя е тази звезда като тийнейджър?!

03 юли 2019

Няколко седмици след бума на абитуриентските балове, театралната и филмова звезда Владо Карамазов реши да провокира почитателите си с малко очаквани снимки. Актьорът пусна в социалните мрежи свои кадри като тийнейджър, показвайки как е изглеждал и самият той в подрастващата възраст.

Карамазов обаче не се задоволи само с това, но и написа под тях посланието – “ „Ок. Хубаво е, че избрахте точно този период. На нищо не приличам, а тогава се имах за много модерен и много в час. Сега виждам, че съм бил в голяма заблуда!“

Владо Карамазов

В импровизираната фотосесия той действително изглежда трудно разпознаваем – с дълга до раменете коса и широки спортни фланелки, без нищо общо с настоящата си визия, по която лудеят стотици, ако не и хиляди негови фенки.

Тук можем да напомним отново, че родният секссимвол всъщност не носи фамилията „Карамазов“, а истинското му име е Владимир Александров. Започва да използва псевдонима от романа „Братя Карамазови“ на Достоевски, като се захваща с театъра, но така и се прочува и затова рядко използва реалната си фамилия.

Владимир Карамазов днес/снимка: Диляна Флорентин

Владимир Карамазов днес/снимка: Диляна Флорентин

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)