Даниел сменя Милен Цветков със Сашо Кадиев.

Ще познаете ли къде работи днес Милен Цветков?!

03 юни 2019

След като се раздели с Нова телевизия, един от най-популярните ТВ водещи Милен Цветков беше без работа в продължение на доста месеци. Отскоро обаче, журналистът отново е на „хангара“, макар и на доста изненадващо място.

От няколко седмици насам той е с ново назначение, което му позволява хем да печели добре, хем да има повече свободно време за себе си и за 6-годишния си син Боян.

Милен Цветков

Жypнaлиcтът е e вoдeщ нa интepнeт тeлeвизиятa нa … „Дeмoĸpaтичнa Бългapия“. „Taзи cлyжбa e тъĸмo ĸaтo зa мeн”, радва се на работата си 52-гoдишният coфиянeц, когото често засичат да се разхожда със сина си в парка „Заимов“. 6-гoдишният мaлчyгaн ĸapa ĸoлeлo пo aлeитe, докато бaщa мy ceди нa пeйĸa и чeтe нoвини нa eĸpaнa от cмapтфoнa cи.

Самият Цветков обаче не скрива, че тази работа е по-скоро временна за него, тъй като желае отново да се отдаде на любимата си публицистика. Кога и къде ще се случи това обаче, засега можем само да гадаем, макар че след рокадите във водещите национални телевизии, не е чудно да го видим и да пристане дори и на bTV или БНТ.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)