Ще познаете ли тази звезда?

15 октомври 2017

Със сигурност, малцина са тези, които при споменаване на скандалния руски дует T.A.T.U, да не се досещат за двете провокативни дами Юлия и Лена, покорили световната музикална сцена в периода 1999 – 2009 г. Тогава момичетата шокират публиката с откровено скандалния си имидж, още повече, че в старта на кариерата им, Юлия е едва 14-годишна.

tatu

Десет години по-късно T.A.T.U се разпада заради разногласията между двете, но въпреки това те продължават със соловите си изпълнения. Извън тежката драма за преборването на рака на щитовидната жлеза и загубата на реалния си глас обаче, и днес Юлия продължава да се изявява успешно на руската поп сцена.

Юлия Волкова

Наскоро тя пусна новия си сингъл „Просто забьить“ (не по-лош от предходния й „Следуй за мной“), като това, което най-явно прави впечатление е абсолютната й променена визия в сравнение с кариерата й в T.A.T.U – редица пластични операции и козметични корекции са я променили до почти пълна неузнаваемост.

Юлия Волкова

Дали в положителен, или в отрицателен план, всеки може да промени сам за себе си, вместо това ви предлагаме да чуете двете й нови парчета, събуждащи в дадена степен носталгията по онзи култов не само за Русия дует…

Виж „Просто Забьить“ ТУК!

Юлия Волкова

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)