Индиана Джоунс

Ще снимат „Индиана Джоунс 5″ през 2020-та година

06 август 2019

Един от легендарните персонажи в света на седмото изкуство – Индиана Джоунс ще се завърне през идната 2020-та година. Най-прочутият археолог в киното ще е изправен пред вероятно най-сериозното си предизвикателство досега – да преодолее остаряването, след като Харисън Форд вече съвсем не е в първа възраст.

За петия филм от поредицата се говори отдавна, още след премиерата на предходния епизод „Кралството на кристалния череп“, която беше преди… цели 11 години. Е, сега вече всичко изглежда готово за голямото завръщане – очаква се снимките на продукцията да стартират през пролетта на следващата година, като за момента това е единствената изтекла информация.

Индиана Джоунс

Надеждите се на режисьорския стол да се завърне гениалния Стивън Спилбърг, без когото трудно можем да си представим дори една серия на легендарната адвенчър сага. За момента той се занимава с реализацията на своята „Уестсайдска история“, но до април се предполага, че ще е приключил с ангажимента си.

Не са ясни и останалите имена в каста, като предположенията са, че на линия ще е отново и Шая Лебьоф като сина на Инди, но и това очаква своето официално потвърждение. При всички положения появата на Инди 5 на екран ще е не по-рано от 2021 година.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)