Тайланд

Ще снимат филм за спасените младежи в Тайланд

13 юли 2018

Дни след спасяването на момчетата от залятятата с вода пещера в Тайланд и от Холивуд вече планират да заснемат филм за тяхната история. За това е разказал Майкъл Скот, главен изпълнителен директор и съосновател на Pure Flix Entertainment, съобщава The Hollywood Reporter.

Скот е споделил, че може да се получи невероятно вдъхновяващ филм. Обръща внимание, че в днешния свят са малко положителните новини.

Той е прекарал няколко дни на мястото на спасителната операция, и е общувал с някои от 90-те водолази, взели участие в спасителната операция. Говорил е и с членове на семействата на учениците.

Вижте още: Спасиха всички деца от пещерата в Тайланд

Продуцентът разказал, че планира да заснеме филма заедно с Адам Смит от Kaos Entertainment и да похарчи от 30 до 60 милиона долара – повече отколкото за повечето други филми на Pure Flix Entertainment.

Майкъл Скот живее от време на време в Тайланд и е заснел в страната пет филма в периода 2008-2011 г. Предполага се, че и планирата филмова продукция също ще се снима в Тайланд.

Скот споделя, че този филм за него е и нещо лично, тъй като загиналият водолаз е бил приятел на съпругата му. Според него с филмовата екранизация на историята ще се почете не само невероятнана история на тайландските младежи, но и ще се окаже почит на загиналия при спасяването им войник.

превод и редакция: Силвия Аризанова
снимка: highlighthollywood.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)