Юбилейният концерт на ФСБ без телевизионни камери

07 октомври 2017

Юбилейният концерт на една от най-легендарните групи в родната музикална история- ФСБ няма да бъде заснеман и излъчен в телевизионния ефир. Решението е на самите музиканти, които предпочитат да зарадват с уникалното по рода си изживяване всички техни фенове, които ще изпълнят зала „Арена Армеец“.

ФСБ

Шоуто в София е на 7 октомври, а поводът за него – 40 години на сцена на рокендрол титаните. По време на концерта, Иван Лечев, Румен Бояджиев и Константин Цеков ще изпълнят абсолютно всички хитове, с които нашумяха през годините – „Високо“, „След 10 години“, „Обичам те дотук“, „Не така“ и много други, а също така и композиции от последния им едноименен албум, появил се на пазара преди 7 години.

Снимка: Официален сайт

Снимка: Официален сайт

За събитието, специално от Германия пристигна и един от основателите й, Александър Бахаров, който се включи активно в репетициите. Сцената пък ще е с мащабна конструкция с над 300 осветителни тела и огромен подиум. Почти всички билети за юбилейното шоу вече са разпродадени, като ограничен брой могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)