Ирина Фотева и Наум Шопов Мл. в "Откраднат живот"

Юлиян Вергов и Ирина Митева напуснаха „Откраднат живот“ с драматичен край

20 април 2019

Две от любимите лица на зрителите в култовата медицинска сага „Откраднат живот“ се сбогуваха със зрителите. Пръв, лекарската престилка свали героят на Юлиян Вергов – доцент Виктор Банков, който се пенсионира по сценарий и повече няма да участва в сериала.

„Аз бях доцент Виктор Банков. Един сравнително щастлив, сравнително нещастен герой. Време е да сляза от сцената на своя спектакъл и да продължа живота си свободно. Без страх и без очаквания“, гласеше монологът му от края на последния епизод.

Юлиян Вергов в "Откраднат живот"

Юлиян Вергов в „Откраднат живот“

И докато екранният персонаж на Вергов напусна сравнително спокойно, то съвсем не можем да кажем същото за този на красавицата Ирина Митева. Героинята й Ина Фотева се хвърли от скала край Радомир, притисната от бившия си съпруг Иво (Васил Бинев).

Финалните кадри показа окървавеното тяло на финансовия директор на „Света Анастасия“, с което хвърлиха в шок голяма част от зрителите. Причината за края й всъщност е прозаична – Митева се разделя с образа си в „Откраднат живот“, тъй като съвсем наскоро се омъжи и предпочита да даде приоритет на семейния си живот.

Ирина Фотева и Наум Шопов в Откраднат живот

Очаква се след нейната смърт, болницата да напусне и нейният любим д-р Борис Тасев (изигран от Наум Шопов Младши). Той пък предпочитал да се насочи към реалната, а не екранната медицина, след като наскоро започна специализация в отделението по пластична хирургия в „Пирогов“, а и често е казвал, че бъдещето му е в медицината, а не в киното.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)