Явор Бахаров вехне по Petya Alexa в „Съдени“ (видео)

19 ноември 2016

В новия си видео сингъл “Съдени” Petya Alexa е не само изпълнителка и актриса, а и текстописец, сценарист и продуцент. Ако обаче очаквате стандартен клип с няколко сцени за влюбени крехки души – случаят не е такъв. Историите в сингъла “Съдени” на талантливата Petya Alexa са дълбоки и противоречиви, вдъхновени от реалния живот. Сюжети, които изпълнителката е видяла отблизо или е преживяла самa:

Петя Алекса и Явор Бахаров

„На всички ни се е случвало да видим или да чуем за влюбена двойка, която ни се струва странна или несъвместима. Първосигналната ни реакция е да се пошегуваме със странните хора, да ги осъдим с насмешка. Но през какво минават „странните хора”? Знае ли човек…”- загатва Petya Аlexa. „Съдени” е музикален клип, който е създаден, за да въздейства като филмова лента. В него участват актьори, музиканти и приятели на актрисата.

Виждаме Явор Бахаров като отдаден на чувствена любов към нея. С интересно музикално интро се включва Малин Миланов (Monty) от група Ice Cream, който е и режисьор на лентата. В паралелна история се появяват още певицата Ева Георгиева (Eva), както и оперният певец Марчо Апостолов.

petia2
За безкомпромисните български фенове остава да разберат дали младата Petya Alexa е научила житейските уроци за трудната любов, докато е обикаляла елитните американските театрални школи и лъскавите холивудски приеми.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)