Явор Бахаров

Явор Бахаров губи 50 000 лв заради скандала с VIP Brother

11 октомври 2016

Самоволното напускане на VIP Brother и най-вече издаване на конфиденциална информация ще струват на Явор Бахаров сумата от 50 000 лева. Толкова е бил обещаният хонорар, за който той се е договорил за участие в шоуто. След като преди дни обаче, актьорът реши да си тръгне доброволно, защото вече „не желаел да живее с Рени и Жана Бергендорф“ и се опита да преговаря за парите си, издавайки детайли от контракта, продуцентите прецениха, че това е нарушение на договорните отношения и те няма да му бъдат изплатени.

„Прекарах повече от 20 дни в Къщата, така че трябва да ми платите„, обяви Явор пред камерите, с което де факто разкри и, че всеки един участник във формата има минимум време, което трябва да изчака, преди да поиска да напусне по свое желание, за да му бъде изплатена договорената сума. Ядосани именно от публичното огласяване, от Нова ТВ са задействали клауза, според която той няма да получи дори и един лев.

yavor_jana

Според запознати, Явор и Жана са били гласени за двойка в шоуто. Актьорът обаче категорично е отказал да участва в замисления сценарий.

„Винаги се е знаело, че участниците имат договори и е спазарено предварително колко време ще прекарат вътре. Знаеше се, че все пак виповете излизат и получават информация от външния свят. Бахаров е първият, който започна да говори открито за тайните договорки“, издават от екипа.

Гледайки заплахите си, той призна, че му става неудобно от тях. „Целият формат е такъв, че не можеш постоянно да се контролираш какво говориш“, смята той. „Ще мине известно време да се махне този „Стокхолмски синдром“. „Ако играеш покер, по всяко време можеш да станеш и да си прибереш това, което си спечелил“, посочи актьорът. „Приятелите ме гледат и някак си се смущават“, споделя Явор Бахаров. „Аз казвам, че всичко е наред“ и добави „няма лоша реклама“.

Звездата от „Стъклен дом“ е напускал къщата за представления в провинцията, срещал се е с колеги и затова е знаел какво се излъчва в ефир.За да не плати пари, VIP Brother твърди, че не Бахаров е напуснал сам, а всъщност е принудително отстранен от предаването.Кой прав, кой крив, тепърва ще става ясно, но е твърде вероятно въпросният казус да стигне и до съд.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)