Яйца в питки

Яйца в питки

29 ноември 2015

Необходими продукти:
7 питки
150 г бекон
7 яйца
120 г масло
1 кисела краставица
4 с. л. майонеза
4 с. л. прясно мляко
черен пипер на вкус
2 ч. л. горчица
пресен босилек

Начин на приготвяне:
Отрежете горната част на питката, като похлупаче. Нарежете на ситно краставицата. Смесете майонезата и горчицата. Издълбайте внимателно питката, сипете по малко мляко, сложете от плънката, майонезения сос, чукнете по едно яйце, поставете по една лентичка от бекона и запечете за около 10 минути. Поръсете с пресен босилек преди сервиране.

снимка: partywithleah.blogspot.bg

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)