
Необходими продукти:
7 питки
150 г бекон
7 яйца
120 г масло
1 кисела краставица
4 с. л. майонеза
4 с. л. прясно мляко
черен пипер на вкус
2 ч. л. горчица
пресен босилек
Начин на приготвяне:
Отрежете горната част на питката, като похлупаче. Нарежете на ситно краставицата. Смесете майонезата и горчицата. Издълбайте внимателно питката, сипете по малко мляко, сложете от плънката, майонезения сос, чукнете по едно яйце, поставете по една лентичка от бекона и запечете за около 10 минути. Поръсете с пресен босилек преди сервиране.
снимка: partywithleah.blogspot.bg
Още по темата
-
Броени дни до откриването на Балкански фестивал на ракията в София
In EVENTSНа 6 ноември, в НДК – зала 6, от 12:00 часа ще отвори врати третият ...
-
Да похапнем „Смърт от пица“ – най-лютата пица в света (видео)
In TASTEРазни хора, разни идеали. А една голяма част от тези хора са любители на онзи ...
-
Еклери по италиански
In TASTEНеобходими продукти: За тестото: вода – 150 мл масло – 100 г брашно – 150 ...
-
Пълнено пиле с ориз и гъби
In TASTEСтара истина е, че вкусовете на пилешкото, гъбите и ориза винаги са се допълвали взаимно. ...
Остави своя коментар през Facebook