12552728_477652262436565_1148391932970440652_n

Яйца по шотландски

23 януари 2016

Яйца по шотландски!
За първи път я правя тази рецепта, въпреки, че е толкова популярна и сравнително лесна. Имах телешка кайма за хамбургери, която размесих с вътрешността на две свински, едро кълцани, наденици. Овкусих с подправки – смлян бял и червен пипери, ситно нарязан магданоз, и див лук, чаша и половина настърган кашкавал, сух чесън, 1 ч.ч. течна, животинска сметана.

12549031_477652302436561_7295376736618127445_n
Омесих всичко и сварих 6 яйца. Обелих яйцата, обвих ги в кайма – да се получи бейзболна топка, прекарах през брашно, после през разбито яйце и на края през галета. Пържих в маслена баня със сгорещено олио.
И ето го резултата – бързо, лесно и вкусно! 

Бъдете с мен и различното ми кулинарно шоу – KE PASA! Готвя, коментирам, пея, куфея…изобщо различното шоу! Всеки четвъртък филм как да приготвите интересни и нетипични ястия, а всеки ден – рецепти и полезни идеи.
Давайте идеи и вие! Коментирайте! Препоръчвайте! Кулинарията е отворено поле и можем заедно да творим!

автор: Мариела Нордел

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)