Якитори – японското барбекю

10 юли 2015

За първи път група приятели, начело с Ралица Константинова – почетен консул на България в Хаити, организира следобедно тестване на Якитори. Това е японски грил – парчета месо, риба, морски дарове и зеленчуци се редят на шишчета и се пекат на плоча. Досега в България никой не е въвеждал тази част от японската хранителна култура и от видяното, определено мога да твърдя, че се харесва и на нашия вкус. Гледайте интервюто с шеф Жоро Марков за повече подробности около тънкостите на японското барбекю.

репортер: Деси Цонева
оператор: Кунчо Поляшки
постпродукция: Ники Петров

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)