Петко-и-Яна

Яна роди втори син на Петко

04 октомври 2016

Бизнесменът и участник в няколко риалити формати Петко Димитров стана баща на трети син. Неговата съпруга – красивата хореографка и шампионка по латино танци Яна Димитрова, роди юнака 3150 грама и 50 см в столичната болница „Света София“.

И този път, както и при раждането на първия им син Доменик, думата за това как да се казва момченцето е имал Петко. Яна предложила да кръстят бебето на него, но щастливият татко дал по-оригинална идея. Син №3 на бизнесмена получи името Ян – съкратено от името на майка си Яна, но и на Ян – мъжката положителна енергия от популярния символ Ин и Ян, който регулират живота не само на Земята, но и в цялата Вселена според източната философия. Името само по себе си носи силен заряд.

Раждането е преминало леко, Яна и синът й се чувстват добре и най-вероятно в край на седмицата ще бъдат изписани от родилното. Мениджърът на хитовия „Клуб 33″ има общо трима наследника. Най-големият Виктор е от първата му съпруга – „господарката на ефира“ Мария Игнатова. Със средният син Доменик очакват с нетърпение да прегърнат малкото им братче.

Двамата са заедно от 2013 година.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)