Японското чудо водата KANGEN – все по-популярна и в България

13 декември 2017

Японското чудо – водата KANGEN става все по-популярна в България. Огромният успех на марката се дължи на това, че тя е богата на антиоксиданти и има силно детоксикиращо действие. Тя много добре хидратира, алкализира и пречиствa организма от свободни радикали, токсини и отровни вещества.

На стилна презентация в резиденция Анастасия беше представена водата KANGEN пред много гости, дошли да се убедят в нейните чудотворни свойства. Сред тях бяха Силвия Кацарова, Теди Кацарова, Мая Косева, Енчо Косев и много други, които не само уважиха партито, но вече са консумирали водата и са се убедили в нейния ефект.

KANGEN вода

Водата се произвежда от специален апарат, който първо филтрира чешмяната вода, след което я йонизира чрез процеса на електролиза, който разделя водата на алкална и киселинна. Йонизаторът за водата променя чешмяната вода в алкална,питейна вода, почистена от хлор, тежки метали, олово, ръжда и други примеси.

KANGEN вода

Това става така, че в нея се запазват всички полезни минерали от които има нужда човешкото тяло. Пиенето на тази вода за три месеца пречиства дебелото черво, благодарение на нея изчезват болките в ставите, екземите, псориазисът,проблемите с кръвното налягане и алергиите. Хората, които я пият стават по-енергични, защото кръвта се пречиства и в нея започва да тече голямо количество кислород. Също така научно доказано е, че раковите клетки не могат да виреят в алкална среда.

Силвия Кацарова - KANGEN вода

KANGEN водата се грижи успешно за здравето на цялото семейство и е мощен антиоксидант. Затова тя печели все по-голяма популярност в България, а вече е добре позната в целия свят.

Вода Kangen

 

Виж още снимки от представянето!

репортер : Ася Георгиева
оператор : Иван Цвятков
фотограф : Михаела Борисова
постпродукция : Деян Дяков

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)