Ярив Лърнър пред In Life TV: Ще превърнем Ню Бояна в най-доброто филмово студио в Европа!

03 януари 2018

Изпълнителният директор на Ню Бояна филм студио Ярив Лърнър даде специално интервю за лайфстайл телевизията на България – In Life TV пред водещата Ива Дойчинова. За Ярив, който идва на поста от малката компания Udayalive, предизвикателството да седне на стола на изпълнителния директор на Ню Бояна е било огромно. От компания с 5 човека персонал, той се озовава в такава, която има 400 служителя, а най-големият му урок е да се научи да делегира и да се доверява на правилните хора.

Ярив Лърнър

Амбицията на Лърнър е да превърне Ню Бояна в най-доброто филмово студио в Европа, а пътят към това е ежедневната работа и стремежът да оставиш едно място по-висока кондиция, отколокто си го намерил. Силата на Ню Бояна, е, че „тук можете да дойдете със сценарий и да си тръгнете с филм”, споделя той. Студиото представя средище на идеи и хора с опит, които да ви направят най-доброто за вашата идея.

За филмовата 2017-а година в Ню Бояна има много основания за гордост. Едно от тях е излизането на целия екип от ситуацията, в която Никълъс Кейдж счупи глезена си и на режисьорът Йорк Шакълтън се налага да прекъсне един процес и да го възстанови в цялата му сложност след няколко месеца. Заснемането на ниско-бюджетната продукция „Де Ниро” също е сред емблематичните за студиото. Филмът нарушвава зоната ни на комфорт с неудобната истина за подземния свят на борбите с кучета. „Това е любовно писмо към кучетата”, сподели Ярив.

Ярив Лърнър

„Хелбой” и „Хитмен – Бодигард” са категорично от касовите продукции, с които Ню Бояна се гордее. Собствената академия за кадри на студиото и новата вътрешна компания B2Y също са сред темите на интересния ни разговор с Ярив Лърнър.

Репортер: Ива Дойчинова
Оператор: Иван Цвятков
Фотограф: Антон Хариев

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)