1 милион деца се молят за световен мир в Тайланд

22 юли 2016

1 милион деца се молят за световен мир в Тайланд!
5000 училища обединени. 1 милион деца в медитация за световен мир в храма Phra Shammakaya, Тайланд. Медитацията е успешна само при хора с дълбок вътрешен мир и не е за такива, които са алчни и корумпирани; те нямат сърце и душа за това упражнение и могат да предизвикват единствено войни.
Благородните мисли, изпълнени с мир и спокойствие, са огромна сила и предизвикват позитивни вибрации. Dharma ни учи, че трябва да можем да ги контролираме и да парираме лошите и негативни сили.

1-9

Колкото повече позитивно мислещи хора има, толкова по-позитивен ще бъде света!

Разбира се тъмната сила не иска светлина в света, така че тъмнината ще се фокусира върху „пари, корупция, незаконни действия и др.“. Бъдете светлината и помагайте за разпространяването на позитивното…Ние можем да промени света като поработим върху вътрешният си свят, а медитация е ключът към отключването на пълния потенциал, разтваряне на егото и пробуждане на жизнената сила, която тече във всички нас по всяко време.

Ние сме същества, съставени от любов и светлина и колкото повече светлината акумулираме, чрез практики на медитация, толкова повече тази честота ще се повиши за човечеството и майката земя. Ние сме една глобална общност, съставена от индивиди, свързани помежду си, чрез невидими нишки, а малцина наистина разбират и осъзнават, че всъщност това, което правиш, ще ти се върне и точно това ще получиш.

Универсалният закон за Единството.
Нека си създадем една собствена реалност днес за човечеството. Нека спрем да се разделяме според расата, религията, цвета на кожата, пола и държавните граници. Всички сме хора, помнете, че всички сме едно цяло.

Източник и снимки: wisance.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)