секс

10 вида наистина добър секс, които си заслужава да опитате (част I)

19 януари 2015

Съществуват доста материали и размисли написани по темата – Какво означава наистина добър секс. И макар интимността и удовлетворението, което изпитваме от нея да е нещо индивидуално, наистина има видове секс, които ни изпълват с допълнителен заряд и определено ни карат да ги помним дълго. Предлагаме ви кратка селекция, от която може да изберете доста интересни идеи как да освежите интимния си живот.

1. Секс по време на ваканция
Когато сте във връзка от доста време, сексът по време на ваканцията определено е нещо възбуждащо и освежаващо. Първо, защото с партньора ви можете да се отпуснете и да се отдадете напълно на страстта – независимо дали сте шумни или леглото скърца, все пак само след няколко дни няма да се налага да срещате съседите по стая. В добавка може да изпробвате нови пози, темпо, секс играчки и дори да правите толкова див и продължителен секс, че да се наложи да използвате лед върху интимната си област. По време на ваканцията може да изпробвате и нови места за интимни ласки, като плажа или усамотена поляна в планината.

2. Хотелски секс
Не ни разбирайте погрешно, хотелският секс е различен от ваканционния, тъй като обикновено сте отседнали на мястото само за една вечер например по случай сватба на приятели или роднини. При хотелският секс нещата наистина може да изригнат, защото както казахме вие сте там само са вечерта – не е нужно да се притеснявате от съседите или състоянието на стаята след това. Този вид секс е и идеален за ролеви игри – дори да нямате специален повод за това, с половинката си може да наемете хотелска стая за вечерта и да осъществите фетиша си за секс със секси камериерка например.

3. Сутрешен секс
Така или иначе сте в леглото и сте добре отпочинали и така или иначе ще се изкъпете след това – идеално време за бърз сутрешен секс. Не е нужно да експериментирате с нови пози, дори мисионерската или ездачката са достатъчни, за да свършите бързо и да повдигнете сутрешния си тонус и настроение. От друга страна обаче, това, че не сте си измили зъбите и не сте взели душ може да ви попречи да се отпуснете напълно.

4. Чувствен секс
Той е като сексът, който правите всеки ден, но при него влагате малко повече страст и желание. И нещата определено се получават по-добре. Начините да вложите старание в секса наистина са много – от това да облечете ново, специално бельо, до експерименти с храна например. Единственото, което със сигурност не трябва да забравяте, е да го правите бавно, да влагате страст и чувство във всяко движение и да се стремите максимално да задоволите партньора си. Той със сигурност ще ви отговори със същото.

5. Секс в самолет
Трябва да ви признаем, че да се присъедините към така наречения Mile High Club съвсем не е толкова лесно колкото изглежда. Но пък преживяването със сигурност ще остави у вас уникални спомени. Това, което трябва да запомните, ако решите да опитате секс в самолет, е на първо място времето – преди да започнете да изглеждате подозрително за останалите пътници и екипажа имате не повече от 15 минути, което означава, че трябва да се научите да действате бързо. Нямате време за излишни ласки и подготовка – трябва да преминете директно към действието. Добре е също да си съставите предварителен план за действие – като да изберете седалка на задните редове, близо до тоалетните и по възможност нощен полет, когато така или иначе повечето пасажери спят. И не на последно място, най-добрата поза за секс в самолет определено е да сте изправени и да се подпирате на мивката или шкафа.

(следва продължение)

текст: Елена Михайлова
снимка: nypost.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)