Венета Райкова, Тишо и Патрик

10-годишният син на Венета Райкова – Патрик написа книга

19 октомври 2019

„Крушата не пада далеч от дървото“ – вероятно точно така можем да обобщим новината, че синът на Венета Райкова и брадъра Тишо ще издаде първата си книга.

Новината съобщи самата ТВ водеща в профила си в социалната мрежа Facebook, като се похвали, че едва 10-годишният Патрик вече е написал творба и дори е подписал договор с издателство за разпространението й.

Синът на Венета Райкова и Тишо - Патрик

„Гордея се с теб, Патрик! Моето дете на 10 г. написа книга и подписа договор с издателство (…)!! Те ще издадат първата му книга „Джордж и вълшебните камъни“ точно на рождения му ден – 18 февруари!“, написа Венета и отправи специални благодарности на шефката на издателството, като ѝ пожела феноменални тиражи.

Очевидно талантът, а и амбициите в комплект, се предава в семейството, след като преди време самата Райкова написа за кратък период цели 6 книги, докато се бе оттеглила от ефира. Очаквано или не, „Триумфът на кучките“, „Вещицата“, „Инсомния“, „Вендета“, „Скандал“ и „Завист“ бързо се превърнаха в бестселъри и бяха доста търсени на родния пазар.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)