orig (4)

10-дневното предизвикателство на Джей Ло и Алекс Родригес

26 януари 2019

Джей Ло и Алекс Родригес от няколко дни сa се захванали с 10-дневно предизвикателство, по време на което няма да консумират захар и въглехидрати, пише Dir.bg. Алекс Родригес първи сподели за идеята преди два дни: „Присъединете се към нас с Дженифър за 10-дневно предизвикателство. Никакви въглехидрати, никаква захар. Кой ще се включи?“, написа той и добави: „Някой да скрие тестото за сладки!“

На следващия ден Алекс Родригес публикува своя снимка с огромен стек.

orig (7)

„Никакви въглехидрати + никаква захар = много месо“, написа той.

Явно режимът им се е сторил по-тежък от очакваното още през втория ден. Според историите на Джей Ло в Инстаграм първите 24 часа от диетата са я навели на мисълта какво причинява захарта на тялото.

orig (5)

Само няколко часа по-късно, тя отново се включи: „Започва се, когато нямаш никаква захар и въглехидрати, през цялото време се чувстваш наистина гладен“, каза тя в друга история в Инстаграм.

„Опитваме се да се справим с много добри закуски“, добавя тя и показа краставица, червени и жълти чушки, риба тон, зелен боб, консервирана риба тон с горчица, лук и целина и желе без захар.

orig (6)

Алекс също не пропусна да отбележи трудностите, които среща: „Аз съм на втория ден от 10-дневното предизвикателство, изглеждаше ми чудесна идея, когато предизвиках всички вас. Днес ядох яйца и авокадо. Умирам.“

Алекс Родригес сподели снимка на обяда им с Джей Ло през третия ден – огромна салата с варени яйца, краставица, чушки, гъби, лук, пуешко и брюкселско зеле.

Снимки: Instagram

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)