sher

10 любими цитата от Шер

20 май 2020

Шер е родена на 20 май 1946 г. в малкото градче Ел Сентро – Калифорния. Нейното истинско име е Шерилин Ла Пиер Саркисян. Тя има арменски произход по бащина линия, a майка ѝ e полуфранцузойка-полуиндианкa.

На 16 години Шер напуска училище и заминава заедно с приятелка за Лос Анджелис да си търси късмета и изпълнена с мечти да покори Холивуд. Амбициозната провинциалистка се влюбва в 27-годишния музикант и композитор Салваторе Боно – Сони, за когото по-късно се омъжва. От този брак през 1969 г. се ражда дъщеря им Честити. Скоро след развода си със Сони, Шер се омъжва отново за едно от лошите момчета на рокендрола – Грег Олман, от когото има син – Илайджа.

Шер е една от най-големите икони на ЛГБТ обществото от шоу-бизнеса. Фактът, че тя е активист за правата им, че е оцеляла повече от 55 години на сцената, че никога не се предава, че не й пука за хорското мнение и, че подкрепи хомосексуалността, а по-късно дори смяната на пола на собствената си дъщеря я прави идол и богиня за десетки хиляди гей-мъже, бисексуални, лесбийки и трансексуални по света. Певицата е имитирана от хиляди травестити по света, които я боготворят. Може да видите и един от-нейните най-добри имитатори в горното видео.

Коя е Шер? Жената, която показа пътя на Мадона, Лейди Гага, Бритни Спиърс и редица други звезди. Глобална Икона и Легенда в музиката, която на 72 прави нещата в пъти по-добре от 20-годишните поп звезди. На рождения й ден ви предлагаме да си припомним заедно някои от нейните най-забавни изказвания.

Шер / снимка: wallpapersafari.com

„Дори и аз имам срок на годност!“
„Една жена може цял живот да търси правилния мъж, но нищо не пречи през това време да се позабавлява с грешните.“
„Глупавият потъва в тъмнината на чуждите предразсъдъци. Умният предпочита да има свои.“
„Проблемът на много жени е, че те се възхищават буквално от едно нищо, а след това се омъжват за него.“
„Политика? Няма начин! Прекалено честна съм, за да се занимавам с нея.“
„Кълна се в живота на децата си, че никога не съм премахвала ребрата си. А също така не съм си имплантирала бузи или нещо подобно. И когато, един ден, се превърна в сбръчкана истерична старица, сами ще се убедите в това.“
„Трудно е да вземеш душ само с един мъж, ако си си определила среща с още петима.“
„Мъжете са лукс. Не необходимост.“
„В Холивуд бракът е достатъчно основание за развод.“
„Старостта е кучка, която застава на пътя ми.“

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)