o-WHAT-IS-CHEATING-facebook

10 признака, че той ти изневерява (част I)

11 ноември 2015

Как да се разбере, че мъжът изневерява и в живота му се е появило ново увлечение? Просто бъдете внимателни към дреболиите, които най-често издават силния пол.

1. Мобилният телефон винаги е с него
Първият тревожен симптом е именно този апарат, мъжът в буквалния смисъл на думата не то изпуска от ръце. Той е с него навсякъде – в банята, в тоалетната, на балкона, защото на чист въздух по-добре се чувало. Той през цялото време пише дълги съобщения, а на въпроса ти отвръща: „Просто обсъждам бизнес план и новите идеи с колежката“. А лицето му е толкова щастливо, сякаш е вкарал в банката един милион.

2. Колежката, наричана Котенце
Неведнъж си чувала как в края на разговора той каза: „Доскоро, котенце!“. На твоя въпрос за котенцето, той отвръща, че ти се е счуло, той е говорил с новата колежка, от която зависите много, включително благополучието на семейството ви.

3. Хляб не ни трябва – работа давай
Той изведнъж заобичва омразната работа. По цял ден прекарва в офиса, направо гори в работата, дето има една дума. В работата си е стихия, незаменим е и понякога му се налага да остане до сутринта! Не бъди твърде доверчива. Той работи нощем? Защо не провериш?

4. Той има нови приятели
От статистиката и от житейския опит знаем, че повечето си приятели придобиваме в подрастващата възраст, а също когато сме много млади – в детската градина, училището, института и дори в детската градина. Да се прави това зряла възраст е много по-трудно. Но ето, че той опровергава статистика и намира сума ти нови приятели. Те го канят на футболен мач (който не ти е интересен) или на мъжки запивки (той е толкова уморен и трябва да разпусне). Съществува ли обаче такива приятели? По-скоро те са измислени.

5.Той е станал много отзивчив
Готов е да лети за помощ на приятелите сякаш е Батман. Изведнъж всички се сещат за него, само той може да откара първата си учителка в болницата посред нощ. Или да хукне към приятел посред нощ, на който се свършил бензина в колата. Откъде ли се взеха толкова хора, които се нуждаят именно от неговата помощ, и защо ли той е станал толкова отзивчив? Преди не си забелязвала това.

(следва продължение)

снимка: huffingtonpost.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)