slide_321591_3021236_free

10 признака, че той ти изневерява (част II)

17 ноември 2015

За да не стигне мъжкото кръшкане твърде далеч и да не се превърне в трагедия за теб, не забравяй за тези 10 признака, половината от които ти представихме вчера.

6. Той е започнал да следи за външността си
Разбира се, нищо лошо няма в това, още повече ако той го е правил и преди. Но ако по-рано биреното коречме изобщо не му пречеше, сега той е станал привърженик на здравословния начин на живот, започнал е да ходи на плуване, наел е персонален фитнес инструктор. Това все поводи да се замислиш. Особено ако е започнал да се грижи повече за ноктите и дори да оформя нещо като маникюр, ако си сменя прическата. Всичко това са червени лампички.

7. Той е станал раздразнителен
Всяка твоя молба предизвиква буря от негодувание. Ако преди си забравила да купиш хляб и си го молила да отскочи до хлебарницата, това не е предизвиквало у него реакция от типа на: „Къде ти е акълът? Ще се върна късно, всички магазини ще бъдат затворени, можеш сама да отскочиш, това няма да ти попречи“. Такива реакция са свойствени на неверниците.

8. Той ревнува
Мисли, че щом ти изневерява, ти също би могла да го направиш. Става много подозрителен, напряга се, когато разговаряш с някого по телефона, внимателно те оглежда и сякаш те помирисва. Обземат го безпричинни изблици на ревност.

9. Той има нови увлечения
Например ново хоби. Той вече не сглобява корабчета или самолетчета и у дома, неговото увлечение е сериозно и изисква сериозни финансови разходи. Може би той се увлякъл по голфа или е влязъл в престижен клуб? Котенцето иска немалки разходи.

10. Сексът се е променил
Привидно сексът като че ли е нормален, може би дори се занимавате с него по-често отпреди, пък и той е все така нежен както и през медения месец. Но душата ти не го чувства, вече всичко прилича на механично действие – нищо повече. Човек е устроен така, че промяната в живота, особено от емоционален характер рефлектират върху поведението. Той може и да ви лъже, но тялото не лъже и душата не може да бъде измамена.

снимка: huffingtonpost.co.uk

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)