10-те най-популярни еротични фантазии на жените (част II)

10-те най-популярни еротични фантазии на жените (част II)

27 ноември 2015

Повечето жени, особено в началото на връзката, не споделят всичките си еротични фантазии. Причините затова могат да са най-различни. От една страна те са безнадеждно романтични и, съзнателно или не, очакват мъжа до тях да е идеален във всяко отношение – а това включва и способността му да чете мисли в леглото. Вече ви представихме първите пет женски еротични фантазии, сега научете и кои са останалите.

Изнасилване
Учудващо е, но най-популярната женска фантазия е изнасилването. Но трябва да се отбележи, че жените се отдават на такива фантазии само, когато те са неосъществими, тоест намират се в пълна безопасност. Тази фантазия е неприложима в реалния живот. Вместо нея обаче може да се осъществи варианта с разиграване на изнасилване с партньора.

Секс на необичайно място
Това е една от най-желаните женски фантазии. Реализацията й зависи от смелостта и дързостта на някой от двамата партньори. Секс може да се прави навсякъде – в пробната, палатката, лодката, на покрива. Тази фантазия позволява да се украсят сивото ежедневие и еднообразните дни.

Ролята на проститутка
Стана също ясно, че много жени просто мечтаят поне веднъж да изиграят ролята на проститутка. При това желанията варират – от улична до елитна проститутка. Такъв секс е страстен, смел и разкрепостен, в него жената напълно може да се разкрие и да покаже на какво е способна.

Екзотика
Много жени мечтаят за екзотичен секс на необичайно място с партньор от друга националност. Често обект на такива фантазии стават италианците, които са известни със своят страст и романтичност. Е, тук жените допускат и други националности.

Групов секс
Тази фантазия е най-малко популярна, но все пак има място. При това конкурентки не се допускат, а мъжете трябва да бъдат красиви, с тен и да се възхищават от жената. При това положение е възможно да се стигне дори до подчиняване на жената. /БГНЕС

снимка: nu-wproject.blogspot.bg

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)