Broshura_May2017.indd

Голямата среща на хотелския бизнес 2017

02 юни 2017

Едно от най-важните събития за бизнес през годината идва с теми, като:
•    Инвестициите в хотели – кои тенденции и играчи ще доминират на пазара към 2020 г.?
•    Как Brexit ще промени условията в хотелиерския и туристическия бизнеси?
•    Международни брандове, ОТА, независими хотели – как най-добре да позиционираме своя хотел?
•    Мениджмънт на дестинацията – възможности, успешни примери, как да планираме днес, за едно по-добро утре?
•    Тайните на най-добрите хотели (връчване на награди и разговори с хотелиери)

По време на Форума и Конгреса ще има възможност да се направят лични контакти както с министри и зам. министри, които формират политиката в България в областта на туризма, така и с ръководители в международни хотелски вериги и инвеститори.

Туризмът в България създава заетост на близо 400 хил. души и генерира 12-14% от БВП на страната. След като през юни миналата година над 200 собственици и мениджъри на хотели и хотелски дружества се събраха на първия международен Хотелски инвестиционен форум (Hotel & Tourism Investment Forum), днес тази индустрия вече има своята ежегодна конференция – платформа за успешни контакти, сделки и нови партньорства между собственици на хотели, инвеститори в туризма и доставчици на продукти и решения за хотела.

IMG_3169

На 8-и юни в хотел „Холидей Инн” в София предстои да се проведе втория Hotel & Tourism Investment Forum, който отново ще бъде със сериозно международно участие. Новост при него е, че като институционален партньор на събитието се присъединява Националният борд по туризъм – организация, която обединява собствениците и инвеститорите в 25% от категоризираната хотелска база в България. Нещо повече – след четиригодишно прекъсване, НБТ реши да проведе своя четвърти конгрес съвместно с Форума – на 7-и юни, отново в хотел „Холидей Инн” София. Така, на 7-и и 8-и юни, хотелиерите в България ще имат своята ГОЛЯМА СРЕЩА – два дни интензивна програма с дискусии, презентации и интервюта на сцената с международни и български лектори – вижте програмата тук:

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)