Снимка: Прес инфо

„7 дни от живота на Симон Лаброс“ в Театър 199

29 октомври 2017

На 28 октомври от 19.30 часа Театър 199 „Валентин Стойчев“ ще представи най-новата си премиера „Седем дни от живота на Симон Лаброс“. Автор на постановката е Карол Фрешет, а в главните роли се въплъщават по-големият брат от известната фамилия Торосян – Тигран в ролята на Симон, Йоана Буковска в тази на Натали и Димитър Живков, нашумял с моноспектакъла си „Живак“, като Лео.

"7 дни от живота на Симон Лаброс"

Иначе Карол Фрешет е едно от най-известните и значими имена на съвременната канадска драматургия. Театралният път на родената през 1949 г. в Монреал авторка започва през 1973 г. когато получава дипломата си по актьорско майсторство от Националната школа за театър. Веднага след това тя се включва в трупата на „Театр де Кю-изин” в родния си град. Пиесите на Карол Фрешет се ценят високо както в страната й, така и по света.

"7 дни от живота на Симон Лаброс"

Не знаете как да се справите с разгневения си партньор? Или изпитвате затруднения да се изразявате? Или искате хората да ви забелязват по-често? Или пък искате изобщо да не ви забелязват? Симон Лаброс има отговор за вас! Симон е талантлив човек, но по някаква причина не успява да печели от многото си разнородни дарби. Той полага неимоверни усилия да предложи най-различни, изненадващи услуги, за каквито никой никъде не се е сетил. И въпреки че убеждава всеки в способностите си, по някаква причина хората не са готови да запла-щат за неговите проницателни проекти. Симон Лаброс се опитва да изгради един нов, необикновен, различен свят. Разгърнат пред очите ни в седем дни.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)